Om matchen mellan Pella och Zeballos var mellan två formtoppade spelare så är den här precis raka motsatsen. Troicki och Raonic ska ju egentligen båda två vara bättre än ovannämnda spelare men Raonic gör sin första grusturnering efter en månads skadeuppehåll och Troicki är bara allmänt kass. Men så dålig att han ska bli dubbelbreakad i något set av Raonic, det är han emellertid inte.

För Raonic är verkligen usel nu när han inte får styra spelet och backhanden påminner om 2011. I detta skick är han inte mer än en servekanon. Men gudarna ska veta att han fortfarande servar på riktigt hög nivå.

I de fem set han spelat så här långt i Istanbul har fyra av dem varit helt skonade från servegenombrott, med andra ord, fyra tiebreak på fem set. Då ska man veta att Tomic är en riktigt lam grusspelare men som jag skrivit om tidigare under veckan, han servar bra nu och då får Raonic direkt problem i returgemen.

Det har inte sprakat om deras tidgare möten, samtliga har dock spelats på hardcourt utomhus och det här är långt ifrån samma sak. Troicki gynnas lite av gruset, inte för att han på något sätt är en jättebra grusspelare, men han gynnas av det i den här matchen, helt klart.

Satt och lurade på handikappet +4,5 games till Troicki men jag tar över 21,5 games till 1,85 hos William Hill och 1,72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip