Riktig bra läge för Londero att slå ut föredettingen Rosol. Nu har ju Rosol ett spel som normalt passar bra hardcourt men man ska komma ihåg att det är hög studs i Moskva vilket gör att annars hardcourtsvaga grusspelare brukar gå bra här. Tidigare har till exempel Dzumhur en titel här och även Carreno Busta och Fognini spelade en final så sent som 2016.

Det ar inte helt smärtfritt som han kvalade in här, Rosol. Krävdes skiljeset för att slå 160-rankade Nikola Milojevic. En spelare som mer eller mindre bara samlar poäng på grus på challengertouren.

Londero har några bra skalper på hardcourt senaste tiden. En skadad Berrettini, Sam Querrey, Klahn och ett vunnet set mot Murray är inte helt tokigt ändå. Han är en gnetare som nästan aldrig ställer inte skorna så vi vet i alla fall att han kommer ge allt.

Underlaget passar honom och det här med hög studs passar inte riktigt Rosol. Han är nämligen beroende av att få hål på sina motståndare och det kan bli ett problem på det här underlaget mot en bollmotare som Londero.

Till 1.83 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet måste polletterna in.

This is the stats tab
This is the post tip