För mig är det något av ett toppmöte, hur konstigt det än må låta, när Sebastian Korda och Cameron Norrie drabbas samman i kvartsfinalen i ATP London. Anledningen är att båda spelarna har visat prov på lysande form på gräset under veckan. Båda har varit svåra att bryta. Vilket leder mitt speltips till att vi får se en längre batalj.

Sist spelarna möttes var i en kvartsfinal, i Delray Beach utomhus på hard-court, som blev en tresetare. Norrie gick segrandes ur den duellen, i ett tiebreak som fällde avgörandet. Men det är Korda som har 2-1 i inbördesmöten. Det är svårt att skilja spelarna åt. Lättare blir det inte heller med tanke på dagsformen.

Korda har spelat riktigt bra i London. Evans och Stuttgart vinnaren Tiafoe, som var tom i tanken, slogs i raka set. Korda briljerade kanske inte helt i motståndarnas servegame. Däremot var han säkerheten själv när det kom till att hålla i sina servar. Något han ska ha mycket eloge för.

Norrie, rankad på plats 13 i världen, har också inletts bra på gräs. Det blev en komfortabel seger i raka set över serben Miomir Kecmanovic - även om det andra setet gick till ett tiebreak. Norrie tappade det första setet sedan mot en tröttkörd Thompson, men steppade upp rejält och vann därefter med 6-3, 6-2.

Ett helt öppet möte!

Spelbolag erbjuder jämna vinnarodds på spelarna, som har en hög högsta nivå. Det är svårt att skilja dem åt. Då det mesta talar för att detta blir en knepig tillställning är chanserna stora att det blir många spelade games.

Mitt spel blir att matchen slutar över 21,5 games totalt, till 1,81 i odds hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip