Efter en tidig exit i Brisbane har Sebastian Korda, rankad på plats 23 på touren, rest sig och studsat tillbaka med besked i ATP Adelaide. Där har har tagit sig till en semifinal och ställs mot Jiri Lehecka - som inte borde sätta några käppar i hjulet. Jag har hittat ett speltips, till nästan dubbla degen i odds.

I och med sina höga rankning fick Korda stå över den första omgången. Någon längre tid har han inte spenderat på banorna, eftersom Sonego och O'Connell har besegrats i raka set. Serven har stämt och då är amerikanen alltid farlig. Att han dessutom har vunnit de viktiga poängen vittnar också om en mental styrka och kunna knyta säcken.

Även Lehecka fick en seg start på säsongen och torskade mot både Zhang och Djokovic i United Cup. Men i Adelaide har det gått betydligt bättre. Kvalspelaren Walton slogs i raka set innan det blev en tuff tresetare mot Lajovic. I semin besegrades Jarry med siffrorna 6-4, 7-5, efter en imponerande insats. Dock väntar en svårare uppgift i semin.

Korda till final?

Detta blir spelarnas första inbördesmöte. Även om Lehecka har spelat sina kort rätt är Korda en svår nöt att knäcka - speciellt när formen är på plats. Spelbolag har mycket riktigt Korda som en favorit och jag tror på en ny komfortabel seger.

Mitt spel blir att Korda täcker handikapp linan på -2,5 games, till 1.98 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip