Världsåttan Stefanos Tsitsipas har ett utmärkt läge att jämna till inbördessiffrorna mot Nicolas Jarry, när spelarna möts i ATP Masters i Rom. Den sistnämnde leder med 3 - 2. Men spelarnas enda möte på grus har vunnits av Tsitsipas. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Monte Carlo vinnaren, som även tog sig till finalen i Barcelona därefter, har visat prov på en fantastisk form, på det röda underlaget. Efter en svårare typ av start mot Jan-Lennard Struff har Tsitsipas växlat upp och besegrat Cameron Norrie. Därefter blev det en parkpromenad mot Alex De Minaur, där Tsitsipas endast förlorade 3 (!) games totalt. Spelet är på den absolut högsta nivån.

Jarry har ryckt upp sig efter att ha åkt ut direkt i Monte Carlo, Barcelona och Madrid, direkt i första omgången. I Italien har den två meter långa chilenaren kanske inte helt briljerat heller - men samtidigt alltid hittat ett väg att gå segrandes ur dueller. Motståndet har varit bra, men inte direkt varit av yttersta klass, i form av Matteo Arnaldi, Stefano Napolitano och Alexander Muller. Nu väntar en världsstjärna.

Tsitsipas avancerar!

Förra säsongen när spelarna möttes på grus i Monte Carlo gick Tsitsipas segrandes ur duellen i raka set. En liknande tillställning bör det bli även denna gång. I alla fall en komfortabel seger till Tsitsipas - som är i toppslag.

Mina pengar läggs på att Tsitsipas täcker handikapp linan på -3,5 games i matchen, till 1.88 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip