Speltips: Santillan - Muller

Sport: Tennis
Spelstopp: 2018-05-23 17:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 2.10
Tips: Muller
Ibland måste man bara sätta ner foten. Akira Santillan är ung och slår jättehårt, absolut. Men han har inte bevisat någonting på grus, någonsin, och framför allt inte på europeiskt grus. Han vann nån strömatch på grus på amerikanska challengertouren, men de flesta som följer tennisen vet att banorna i Sarasota, Tallahassee och Savannah mer liknar grästennis är grustennis. Det vill säga, underlaget är väldigt snabbt.

Jag tycker inte att Santillan är en rättmätig favorit mot Alexandre Muller. Nog för att fransmannen är rankad 100 platser bakom Santillian men herregud, det här är en fransk grusspecialist som gör rent hus på futuretouren och är på gränsen till att etablera sig på challengertouren. Låt oss säga så här, Santillian har ett och annat att bevisa på grus innan han kan anses vara etablerad på grus.

Det är inte så att jag tror att Muller är något större framtidsnamn. Han är visserligen fortfarande ung men saknar fullständigt vapen. Det är dock något som Santillian har. En jättebra serve för att vara så pass kort och en tung forehand, det lär dock inte räcka på det här långsamma underlaget. Muller kommer vara säkrare när bollen är i spel och jag har sett Santillan slå sig trött på grus förut.

Nej, både underlaget och hemmaplan är till fördel för Muller, tycker helt klart att han ska vara favorit och skickar därför in polletterna till 2,10 hos Bethard.


  Santillan - Muller
Spela på Speltips Santillan - Muller
Poldan - 23 Maj 2018 - 07:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Armenien - Finland
Fotboll - EM-kval - 2
2.40
19:00  HV71 - Färjestad
Ishockey - SHL - Över 5.5 mål
2.50
19:00  Luleå - Växjö
Ishockey - SHL - Över 4.5 mål
2.25
20:45  Malta - Spanien
Fotboll - EM-kval - Spa ö 3,5 mål
1.72
20:45  Norge – Sverige
Fotboll - EM-kval - Sverige asian 0
2.10
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset tis 26/3 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming