Var en rek som jag var tvungen att bjuda på …innan oddset troligen sjunker?!

Kan inte låta bli att lägga ett spel på Schoorel att vinna mot Nieminen när vi erbjuds 2,62 hos Paddy Power. (de har alltså satt chansen till vinst för Schoorel på 38%) Jag hade själv tänkte mig ett odds neråt 2 ggr vilket betyder att jag ger Schoorel minst 50% chans. Många kanske inte har konto där så då finns det ju en del andra bolag, men till lite lägre odds. Jag tycker själv att det är ligger ett mycket bra spelvärde i denna match då jag har blivit imponerad av den långe holländarens framfart på gruset som slog igenom ordentligt ifjol på challenger touren efter att ha lirat mestadels Furure turneringar sedan han blev proffs för dryga fyra år sedan.

I år har han 15/3 på sina grusmatcher och trots att det varit på Challenger touren så slog han ju faktiskt Volandri i två raka set under finalen av Napolis turnering.

Nieminen hittade en grym form under vårens två första turneringar ifjol på grus och sedermera inhomhus under hösten. Men han blandar och ger numera och har inte visat något detta året.på gruset från Monte Carlo och Barcelona. Vissa kanske såg honom mot Nadal i Monte Carlos andra runda.

Hinner ingen längre rek då jag har några hål kvar att avverka på banan och får skit för att jag står med ”nallen” istället för att vara social och koncentrera mig på det jag är här för 

Schoorel liras till 2,62 hos Paddy P. med trolig matchstart ca kl 14-15.

Lycka till för er som följer, men alltid på eget ansvar.

This is the stats tab
This is the post tip