Tror absolut att Escobedo täcker hanidkapplinan på +4,5 mot Diego Schwartzman i Antwerpen. Visst, Schwartzman har tagit ett stort kliv i utvecklingen i år men även om han snart är topp 20 så är han inte så stabil. I grunden är han ju grusspelare och då är snabba inomhusunderlag precis motsatsen. Det måste nog sägas att det är hans sämsta underlag, och det underlag där han har överlägset minst erfarenhet.

Escobedo har ett sydamerikansk påbrå men är alltså amerikanan. Han har det här aggressiva spelet med snabba avslut och stor serve. Det passar bra på det här underlaget. Han höll sig obrekad i första omgången mot Denis Shapovalov som är årets stora utropstecken.

Men jag tycker i första hand att man ska fokusera på Diego här. Han har visserligen en final på ihard men inte täckt 4,5-linan på sex matcher och jag har väldigt svårt att tro att han demolerar Escobedo som har en tillräckligt bra serve för att hålla Schwartzman borta i tillräckligt många servegem för att täcka linan.

Sen är det alltid fördelaktigt när underdogen redan fått en match på underlaget. Man får spela in sig och känna på studsen i matchtempo osv. Tycker att +4,5 games till 1,91 hos Leo Vegas är ett kanonspel.

This is the stats tab
This is the post tip