Nu är det tack och adjö för Giannessi i ATP Cordoba. Det var roligt så längre han var med, men man kan liksom inte ha hur många liv som helst. Stackars Seyboth Wild servade för matchen i andra set, hade break upp i skiljeset och tog bara tre av 16 breakbollar i matchen. Men normala utfall vinner han den här matchen i kontrollerad stil.

Det är inte första gången Giannessi är illa ute i den här turneringen. Han har haft problem i samtliga tre matcher (två kvalmatcher) och nu hårdnar motståndet ordentligt. Den är en sak att möta juniorer som mer eller mindre aldrig spelat ATP – det är en annan att möta Diego Schwartman som är topp 20 och extra vass på det sydamerikanska gruset. Förra säsongen hade han 7-1 i matcher i Sydamerika och täckte 4,5-linan i fem av dem (sex om man räknar med Ruud som gav upp). Det här långsamma gruset är helt klart till hans fördel.

Tror att det här blir en rejäl överkörning, att Giannessi helt enkelt får försöka räkna games istället. Så länge Schwartzman inte kommer ut enbent vinner han det här komfortabelt.

Tar 2-0 i set till 1,60 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .


This is the stats tab
This is the post tip