Oj, så bra Nadal var mot Cilic. Får lite vibbar av Roland Garros-finalen, Cilic spelade jättebra i två set men det går liksom inte att stå emot över fem set.

Han slår till bollen ruskigt bra nu Nadal och serven har nog aldrig varit bättre. Han säger själv att det var längesen han kände sig så här fit och han highlightar hur mycket han älskar att spela inför den här publiken.

Det fina för Nadal att möta Schwartzman i kvartsfinal är helt enkelt att Schwartzman inte har något som helst vapen att störa honom. För att störa Nadal nu behövs någon som typ Cilic eller Wawrinka i högform, alltså en spelare som slår tillräckligt hårt för att slå sönder Nadals försvar.

Att Schwartzman inte är något hot bevisas ganska enkelt av deras inbördes möten. Nadal har förkrossande 7-0 i matcher och 17-2 i set.

Sen kan jag tycka att Zverev var brutalt dålig Schwartzman i fjärde omgången, han var trots det break upp i tredje. Överlag var det ingen bra tennismatch för att vara så här pass sent i en grand slam.

Formmässigt är det fördel Nadal, tittar man på spelstilarna är det fördel Nadal och tittar man på alla enskilda slag är det enorm fördel Nadal. Kan faktiskt inte se annat än en kross och raka set för spanjoren.

-7.5 games spelas till 1,83 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip