Andra omgången av ATP Toronto där argentinaren Diego Sebastian Schwartzman möter amerikanen Sam Querrey. Det är precis i de här lägen som man ska spela på Schwartzman, när han är den bättre tennisspelaren, som dessutom har hittat formen och oddset ligger över dubbla pengar. Schwartzman har redan en gång tidigare besegrat Querrey på hardcourt, i två raka set och ska helt enkelt vara favorit till att vinna även detta möte.

Schwartzman är förvisso en ojämn spelare som tappar matcher mot betydligt sämre motståndare men som sedan studsar tillbaka och slår betydligt bättre motståndare. Han var den enda som tog ett set mot Nadal i Franska Öppna i år och har stått för en del andra "skrällar" tidigare, senast i denna turnering då han vann över britten Kyle Edmund, där Schwartzman hade över tre gånger pengarna. Schwartzman vann mot Edmund med 6-1, 6-2 och dominerade matchen totalt - vilket i mitt tycke gör honom till en favorit i nästa match mot Querrey.

Schwartzman och Querrey har endast mötts en gång. Den matchen spelades förra året i Brisbane och slutade 6-2, 6-4 till Schwartzman, som är en riktig skicklig returnerare. Vad har det för betydelse i denna match? Jo, i princip, allt, då Querrey lever väldigt mycket på sin serve, som sedan följs upp av en bra forehand. Det kommer dock inte att vara lika effektfullt mot Schwartzman, som snarare gillar att möta sådana spelare. Querrey har också vunnit en match i turneringen, mot Adrian Mannarino med 6-2 7-5, men Mannarino gav inte direkt mycket motstånd här. I övrigt har inte Querrey presterat särskilt bra egentligen på något underlag, sedan finalförlusten i New York i februari månad, i år.

I turneringen innan i Mexiko förlorade Querrey mot Ägor Gerasimov, som är seedad 301, med siffrorna 5-7 7-5 6-7. Självförtroendet är långt från topp hos Querrey och spelet är inte heller riktigt där det brukade vara då han var i form. När han möter Schwartzman, som har spelat strålande i öppningsmatchen, ska Schwartzman vara en klar favorit till seger. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på en rak Schwartzman vinst till 2.05 i odds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip