Man ska inte ha för höga tankar om Casper Ruud på hardcourt, det här spelet går snarare ut på att Schwartzman varit oerhört kall under säsongsinledningen, med två raka tapp i förturneringar och sedan en femsetare mot Dusan Lajovic. Han har hittills inte vunnit över 70% av sina förstaservar i år och Casper är tillräckligt bra i returspelet och från bakplan att Schwartzman inte ska vinna mycket mer än så den här gången heller.

Verkligen två liknande spelare. Små, snabba och fina i försvarsspelet. Casper har en riktigt jävla bra forehand men för att få hål på Schwartzman måste den sitta perfekt. Ser framför mig en matchbild med väldigt många servegenombrott och storsetsiffror åt båda hållen. Det troligaste är att Schwartzman vinner i fyra eller fem set men jag ser det som ännu troligare att Ruud täcker handikapplinan på +6,5 games. Det är en spelare som inte ger sig i första taget, den här Ruud.

Båda tog in trainern i första omgången. Casper hade nått trassel med höften i femte set men såg inte ut att påverka honom särskilt mycket, han har täckt sin lina i åtta och nio matcher i år och jag känner mig trygg med att han gör det mot en formsvag Schwartzman.

+6,5 games finns till 1,76 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip