Jag vet inte varför spelmarknaden tror att Tennys Sandgren har en rimlig chans att skrälla mot Schwartzman... jag menar, Schwartzman är normalt sett bra mycket bättre än Sandgren som egentligen inte visat särskilt mycket så här långt.

Tsonga stog i 1,01 när han hade en 2-0-ledning i första omgången, men Sandgren lyckades på något mirakulöst sätt vända. Därefter fick han Pospisil som typ spelat tre matcher i år. Så, det går inte att dra några större växlar av hans framträdanden så här långt.

Jag vet inte om man utgår från att Sandgren är lika bra nu som i början på året, det tycker jag inte att han är. För man ska veta att när Sandgren spelar i trans, då är han väldigt bra. Men samtidigt, Schwartzman är precis utanför topp 20 och vann en titel på hardcourt för bara en månad sedan. Han har fortfarande inte tappat något set och täckt sin handikapplina i båda matcherna, jag ser ingen anledning till att han inte ska täcka 4,5-linan den här också.

Man ska komma ihåg att Schwartzman har en kvartsfinal i US Open från 2017 vilket vittnar om att han trivs i de här förhållandena. Kan säkert bli fyra set men -4,5 games sitter. Schwartzman har redan vunnit två set med 6-0 så här långt.

Finns till 1,80 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip