Inatt åker polletterna in på Taylor Fritz mot Dudi Sela. Tycker att det ska passa amerikanen rätt bra att möta en liten snabb motspelare som inte riktigt kan få hål på honom. Själv är Fritz ofta stensäker i sina egna servegem medan Sela byter breaks betyligt oftare.

Nu har Dudi Sela rätt bra form - i alla fall om man jämför med Fritz. Samtidigt är det sjukt missvisande att säga att Fritz är dålig just nu. Det här var hans första grässäsong och jag vet inte hur många gånger man sett juniorer som slår igenom under vintern/våren som sedan floppar totalt på gräset av den enkla anledningen av de är ovana.

Så, ingen fara på taket här, enligt mig.

Fritz har förresten redan slagit Sela i år. Den var i årets första challenger och jag ser egentligen ingen skillnad på den här matchen. Fritz är fortfarande sjukt hungrig och spelar på hemmaplan, han är ett av affischnamnen till den här turneringen och det vill jag lova att Dudi Sela inte är.

Taylor gynnas garanterat av underlaget här. Han har ett klassisk hardcourt-spel och spelar för den delen också väldigt amerikanskt. Turneringen i sig har alltid varit åt det snabba hållet, men det förvånar mig inte om arrangörerna gjort den ännu Snabbare till i år just för att snabba banor gynnar de amerikanska spelarna ännu mer.

Spelar Fritz till 1,73 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip