I en Davis Cup kvartsfinal ställs Serbien mot Storbritannien på inomhus hard-court i Malaga, Spanien. Ett möte där spelbolag anser att serberna ska ha största chans att gå segrandes ur duellen. Fast någon enkel kamp är inte att vänta för serberna, som ställs mot starka singelspelare och dubbelexperter. Britterna ska verkligen inte underskattas.

Med Novak Djokovic i spetsen känns Serbien på förhand heta. Men det har varit en lång säsong för världsettan, med ett slutspelet sist i Turin och en titel. Frågan är om han spelar singeln och dubbeln, som det ryktas. Eller om krafterna sparas till matcherna längre fram, då Laslo Djere, Dusan Lajovic, Miomir Kecmanovic och Hamad Medjedovic finns i Viktor Troickis uttagna trupp.

Britterna har också starka namn, i form av Cameron Norrie och Jack Draper främst, men även Liam Broady. Kaptenen Leon Smith har också tagit ut Neal Skupski och Joe Salisbury - två dubbelspelare rankade nia och sju i världen. De tiofaldiga mästarna tar turneringen på största allvar och har, i min bok, spelare som är bra nog för att ta sig långt i slutspelet.

Vem tar sig till semin?

I och med att Serbien inte har tagit ut några dubbelspelare och lägger alla ägg i samma korg, i form av Djokovic som bara har fyra segrar på elva försök i dubbeln, i Davis Cup, förutspår jag ett jämnt möte. Betydligt jämnare än vad spelbolag erbjuder med sina odds. I min bok är Serbien knappa favoriter. Så Storbritannien har en rätt så stor chans att avancera och ställas mot Italien eller Nederländerna i semifinalen.

Mitt spel blir att Storbritannien vinner mötet, till 2.63 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip