Nej alltså, nu måste Gulbis run ta slut för den här gången. Han är sliten, det märktes mot Jack Sock i första omgången där amerikanen gjorde allt för att förlora men pressade ändå Gulbis i båda seten.

Servade jättefint i Stockholm, Gulbis, men det var inte i närheten av lika stabilt igår. Blev bruten tre gånger och slog bara sex ess, och kan man klandra honom? Spelade sju matcher förra veckan men två dagars vila. Hans kropp är inte van med det här.
I öppna matcher med svaga servare är Gilles Simon riktigt bra, han behöver öppna matchbilder där breaken flyger åt alla håll och servar inte Gulbis bättre än vad han gjorde igår kommer det bli just så. Sen har han rätt lätt för Gulbis: 2-1 i matcher och hela nio gånger har fransmannen fått hål på Gulbis under de två senaste mötena.

Simon är ju också lite av en inomhusspecialist, har inte de här riktiga hardcourt-attributen men är bra på att ta bollen lågt och det är väldigt svårt att få hål på honom när han väl får in rytmen. Har bra returspel vilket också gör att Gulbis serve neutraliseras en smula och sen ska man såklart inte underskatta att han en handfull titlar inomhus och inledde även den här turneringen i storartad stil.

Utgångsbudet är att Gulbis har slut på bränsle och då duger Simon till 1,60 hos Bethard hur bra som helst.

This is the stats tab
This is the post tip