Kan tänka mig att hemmaspelaren Medvedev får problem med inomhusspecialisten Joao Sousa, för även om Medvedev spelar på hemmaplan och är en mer kompetent tennisspelare så är Sousa livsfarlig med de här förutsättningarna.
För och främst så är han formstart nu, Sousa, gjorde en helt fantastisk turnering i US Open medan Medvedev var hopplös i Davis Cup i veckan. Förlorade mot 100-rankade Ivashka och tappade set mot 264-rankade Gerasimov. Det är knappast resultat som skrämmer.

ATP St Petersburg är en av Sousas favoritturneringar. Han har en kvartsfinal från 2016 och tog sig till final 2015. Det är uppenbart att han trivs på långsamma inomhusbanor med hög studs, då får han bra utväxling i sitt bollmotande och det gör att Medvedev kommer få slå extraslag för att vinna poängen. Så, det är inte konstigt att han har framgångar i Valencia, Kual Lumpor, Paris och här i St Petersburg.

Medvedev måste börja dala lite nu också, han har spelat extremt mycket i år. Det här blir hans 19 turnering och det är väldigt vanligt att ungtupparna börjar vika ner sig i slutet på säsongen.

Mina polletter åker in till 2,60 hos FastBet och Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip