Kan verkligen inte tänka mig att Struff torskar mot Laslo Djere i Auckland. Det är fördel Struff på precis alla plan: underlag, nivå, spelstil. Sen är det ju ett litet frågetecken kring formen, men där övertygar väl inte Djere heller, han fick nämligen en luckloser-plats till huvudturneringen efter att ha forlorat mot Mcdonald i kvalfinalen i en match som var en breakfest.

Så att bli bruten tre gånger mot Mcdonald är knappast något strykebesked när man går in och möter Jan Lennart Struff på hardcourt. Det kan mycket väl räcka med att han blir breakad en gång mot Struff så är han körd. Nu tror jag i och för sig att Struff är så pass mycket bättre att det blir envägstrafik. Djere har börjat spela upp sig på hardcourt men han är i grunden en grusspelare och möter här en utpräglad hardcourtspecialist.

Vad som talar emot spelet är att Struff bara spelat en match i år där han förlorade efter tre set mot Chardy, samma Chardy som visserligen tog sig till semifinal i den turneringen, men oavsett så är det inget bra resultat. Annars så finns det inte mycket som talar emot tysken och till 1,60 så åker i alla fall mina polletter in. Tycker man kan spela 10 pukter lägre, ner mot 1,50, och fortfarande gå plus i längden.

Hämtar spelet från Bethard eller FastBet .


This is the stats tab
This is the post tip