Jag vet. Jag låter som en trasig grammofonskiva när det kommer till Jan-Lennard Struff.

Om och om igen har ni fått höra från mig på Planket att Struff är vad jag kallar för en turneringsspelare. Alltså, att han antingen åker ut ur turneringen direkt eller att han tar sig långt. När han väl inleder starkt och serven är på hans sida så tar han sig oftast långt. Det bör Struff också göra på hemmamark i Tyskland, i ATP Stuttgart.

I min bok är det en 50-50 match som väntar mot amerikanen Tommy Paul. Struff hade inga problem som helst att slå ut hårtservande Zhang i första omgången. Setsiffrorna skrevs till 6-1, 6-4. En minst sagt komfortabel seger. Hela året har varit bra för Struff, med imponerande insatser här och då. Spelstilen, med de hårda slagen, passar alldeles utmärkt i denna turnering.

Så Tommy Paul får se upp.

Paul, med en semifinal i Australiska Öppna som sin största bedrift i år, har också gjort det bra överlag. På alla underlag, egentligen, även om han givetvis föredrar hard-court. På gräset blev det en seger i raka set över Bonzi med 6-3, 6-4, där Paul vann utan att egentligen imponera, i min bok. Så någon större favorit ska han inte vara mot Struff, som får mitt speltips i matchen.

Femte gången gilt för Struff?

Det är märkligt att Paul har vunnit alla 4 inbördesmöten mot Struff. En revansch finns att utkräva. Inget passar bättre än att hämnas i hemlandet, på ett underlag som Struff trivs på. Allt över dubbla pengar på Struff är av värde, enligt mig.

Mitt spel blir att Struff vinner matchen, till 2.35 i odds, hos Unibet.
This is the stats tab
This is the post tip