I det som väntas bli en jämn semifinal ställs två 21-åringar mot varandra - Terence Atmane och Yunchaokete Bu. Båda har imponerat i Guangzhou Challenger, där fransmannen Atmane ändå har varit snäppet vassare än hemmahoppet Bu. Vilket också leder till att han får mitt speltips i matchen.

Terence Atmane är inne i sin bästa rankning någonsin - på plats 173 i världen. Han har en fin form med en Challenger seger, som kom innan US Open i Zhangjiagang. I Guangzhou har han tagit sig förbi Giustino, där setsiffrorna skrevs till 2-1 innan det blev två raka tiebreak set mot Ayeni. Tuffast möjliga uppgiften mot förstaseedade O'Connell klarade han av galant och vann i raka set. En skräll men också en rättvis seger.

Med en turneringsseger i Seoul tidigare under våren gör Bu en bra säsong. Bu har också visat sig från sin bästa sida och har ännu inte tappat något set i turneringen. Kvalspelaren B. S. Yin, Saville och Sweeny har besegrats komfortabelt. Bu har gjort sitt jobb, även om det inte har varit enkelt alla gånger. Prestationerna i övrigt har varit blandade. Något som gör det svårt att lita på honom fullt ut, hela vägen.

En ny seger för Atmane?

Spelarna har inte mötts på ATP-touren ännu. Däremot vann Atmane spelarnas enda möte förra året i Orleans, på inomhus hard-court, i raka set. Jag har Atmane som en klar favorit även denna gång, speciellt med tanke på dagsformen.

Mitt spel blir att Atmane täcker den låga handikapp linan på -1,5 games, till 1.80 i odds, hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip