Enligt spelbolagen spelas ett vidöppet möte mellan Taylor Fritz och Holger Rune i ATP Indian Wells. Två spelare som aldrig riktigt har testats ännu i turneringen. Båda är utan setförluster - där Rune har spelat en match mindre. Här är mitt speltips i matchen!

Det är en fin form hos amerikanen, med en titel bakom sig nyligen i Delray Beach. Där tappade han inte ens ett set under hela turneringen. Lika imponerande har han varit mot Tabilo och därefter Baez, där de båda har slagits komfortabelt - med stora tal. När serven och forehanden fungerar, som fallet har varit, är Fritz farlig och extremt svår att besegra.

Desto mer ojämn, i vanlig ordning, har dansken varit. Insatserna har varit blandade. Mycket beror på att en hel del otrevligheter har skett utanför banan - med bland annat mordhot. På grund av sin höga rankning stod han över första omgången, men även den andra då Raonic lämnade walk-over. Mot Musetti, som gav borta andra setet i tiebreak, gjorde han ändå jobbet.

Vem drar det längsta strået?

Med ett publikstöd i ryggen, en betydligt vassare form och jämnare spel bör Fritz få bära på favoritskapet. Spelarna har mötts en enda gång tidigare på touren, i Miami förra året, då Fritz vann med 6-3, 6-4. En liknande tillställning kan det mycket väl bli igen.

Mitt spel blir att Fritz vinner matchen, till 1.91 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip