Blir det tredje gången gilt för Emil Ruusuvuori när han i Stockholm Open ställs mot Tallon Griekspoor? Mitt speltips landar på det.

Med två titlar bakom sig under året 2023 gör Griekspoor en makalös säsong. På rankningen ligger han på plats 25, vilket säger det mesta. Efter finalförlusten mot Daniel Evans har spelet inte riktigt varit lika vasst. Sist fick han avbryta matchen mot Dusan Lajovic i Masters i Shanghai, på grund av skada. Frågan är om Griekspoor är helt återställt.

Även Ruusuvuori gör en fin säsong, där han som bäst var rankad på plats 37 i världen, under april månad. Några titlar på ATP-touren har det inte blivit ännu. Däremot har Emil gjort väldigt många bra prestationer och lyckats göra en match mot flera världsstjärnor, som Carlos Alcaraz och Andrey Rublev - som han dessutom besegrade i Cincinnati.

Ruusuvuori favorit till seger?

Oavsett status på Griekspoor är formen inte helt på topp. Ruusuvuori har redan en match i benen, där han besegrade kvalspelaren Benjamin Hassan med hela 6-2, 6-1. En fantastisk prestation. Med den formen ska det inte vara några större bekymmer att ta sig förbi Griekspoor.

Mitt spel blir att Ruusuvuori vinner matchen över Griekspoor, till 1.70 i odds, hos Unibet .

Ett smart drag är att spela hos one-ball bookie eller one-set bookie, som rättar spelet om en boll eller ett set spelas. Om Griekspoor skulle ge upp matchen efter det första setet sitter spelet ändå hos spelbolag som Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip