ATP Masters Shanghai vinnaren Hubert Hurkacz är en knapp favorit hos spelbolagen att även kamma hem titeln i ATP Basel. I nästa omgång ställs han mot Tallon Griekspoor, som har jobbat sig in i turneringen. En spelare som Hurkacz har 1-1 mot i interna möten. Då formen är på topp hos polacken landar mitt spel på att han tar sig vidare på ett bekvämt sätt.

Holländaren Griekspoor är i sitt livs bästa form, rankad 25:a på ATP-touren. Under säsongen har det blivit två titlar i Hertogenbosch och Pune. I Sverige gjorde han en fin insats mot Emil Ruusuvuori, innan matchen mot kvalspelaren Kotov, där det blev ett nederlag i raka set. Mot lucky loosern Seyboth Wild blev det en hård batalj i Basel innan Griekspoor tog sig förbi De Minaru utan någon setförlust. Starkt!

Även Hurkacz har två titlar denna säsong. Den första kom i Marseille och den andra sist i Kina, där Andrey Rublev slogs i finalen. Därefter var Hurkacz trött i Tokyo och åkte ut direkt. Men i Basel har formen återigen varit på topp. Båda Lajovic och Struff har slagits med stora tal, i raka set. Serven och båda grundslagen har varit fantastiska från Hurkaczs sida. När dessa sitter är han svårstoppad.

Ny seger för Hurkacz?

Det har varit ett par tajta bataljer mellan Griekspoor och Hurkacz. I och med att Hurkacz har spelat på sin högsta nivå så ska en motståndare som Griekspoor passeras utan krångel.

Mitt spel blir att Hurkacz täcker den låga handikapp linan på -2,5 games, till 1.98 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip