Både Tallon Griekspoor och Jannik Sinner är rankade bra nog för att stå över den första omgången i ATP Masters i Miami. Därefter har båda spelarna gjort fina insatser. Ändå är det Sinner, som har 3-0 i inbördesmöten mot holländaren, som är en bättre tennisspelare - i hästlängder. Här är mitt speltips i den tredje omgången.

Överlag har det blivit en bra säsong hittills för Griekspoor, med 8 segrar och 6 förluster. Han var en knapp favorit hos spelbolagen när han tog sig an hemmahoppet Alex Michelsen, som bjöd på hårt motstånd. Det blev två tiebreak sets och ett tredje avgörande där Griekspoor lyckades navigera sig till avancemang. Starkt att gå segrandes ur en jämn batalj. Men det ska till något alldeles extra för att slå ut Sinner.

För världstrean fortsätter att vara i högform. Det har bara blivit en förlust under säsongen, mot Indian Wells segraren Carlos Alcaraz. I övrigt finns 17 segrar noterade. Den senaste kom i Miami mot landsmannen Andrea Vavassori, i två raka set. Förutom grundslagen som håller en yttersta världsklass har Sinner lyckats returnera utmärkt - vilket gör honom farliga i samtliga games.

Ny storseger för Sinner?

Ett av nederlagen för Griekspoor kom i hans hemland mot Sinner, med siffrorna 2-6, 4-6. Ingen skulle direkt bli så förvånad om siffrorna skrivs med samma tal även denna gång. Griekspoor har en bit till sin toppform medan Sinner fortsätter att vara en favorit att hålla i handen.

Mitt spel blir att Sinner täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.80 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip