Australiska Öppna vinnaren Jannik Sinner är en stor favorit till att ta sig förbi Tomas Machac i kvartsfinalen i ATP Masters i Miami. Visst ska världstrean bära på favoritskapet men jag tror knappast att tjecken, som gör en fin säsong, kommer vika ner sig enkelt, i deras första inbördesmöte. Här är mitt speltips - till nästan dubbla pengar i odds.

Det har varit ett bra år inledningsvis för Machac. 23-årigen är rankad som bäst just nu, på plats 60 - på god väg att bryta sig in i topp 50. Med 14 segrar och 6 nederlag har han visat vart skåpet ska stå och att han minsann tänker slåss om titlar. I Miami har han gått som tåget och tagit sig förbi Darwin Blanch och Andrey Rublev, i raka set. Efter att ha tappat det första setet mot Andy Murray vände han och vann. Därefter slogs Matteo Arnaldi ut, utan setförlust.

Samtidigt fortsätter Sinner att imponera. För italienaren har det bara blivit en förlust under säsongen, som kom mot Carlos Alcaraz i Indian Wells. Sinner har därefter rest sig direkt och besegrat landsmannen Andrea Vavassori och sist Christopher O'Connell i raka set. Men fick lite grus i maskineriet mot Tallon Griekspoor inledningsvis innan det sista setet vanns med stora tal. En ny tuff drabbning är att vänta mot Machac.

En lång tillställning?

Machac har visat att han har det som krävs för att bjuda upp på kamp. En kämpe som han kommer vilja göra match av det hela. Sinners framgångar går inte att undvika. Men den jämna över/under linan känns en aningen för lågt, med tanke på det spelet som Machac har stått för.

Mitt spel blir därför att matchen slutar över 20,5 games, till 1.98 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip