Förstaseedade i ATP Adelaide, amerikanen Tommy Paul, ställs mot britten Jack Draper i kvartsfinalen av turneringen. Förra året möttes spelarna i samma turnering, i deras första och enda inbördesmöte, där Draper gick segrandes ur duellen. Spelbolag erbjuder jämna vinnarodds, men i min bok bör Paul vara den som får bära på favoritskapet. Här är mitt speltips.

Målet för säsongen, förutom att vinna en massa titlar, är att bryta sig in i topp 10 på ATP rankningen. Paul är världstolva, efter en minst sagt lyckad säsong bakom sig. I år har det bara blivit en match och där var han fullständigt dominant mot Alex Bolt. Paul vann komfortabelt med siffrorna 6-3, 6-2 och visade prov på en hög nivå direkt.

Förra säsongen spelade Draper en hel del Challengers och tog sig långt i dessa. Lika framgångsrikt blev det inte i ATP-touren. Inför Australiska Öppna har han valt att spela i högsta ligan och fått en bra start. Att ta sig förbi Baez inledningsvis var en parkpromenad. Däremot blev det en stentuff match mot Kecmanovic, som varade över 3 ½ timmar.

Paul drar det längsta strået!

Även om Draper lyckades besegra Kecmanovic med siffrorna 5-7, 7-6, 7-6 så lär en hel del energi ha gått åt. Att ställa om och möta en formstark Paul, som har inlett bra, kommer att bli en blytung uppgift. Frågan är om Draper orkar bjuda på kamp.

Mitt spel blir att Paul vinner matchen, till 1.82 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip