Vinnaroddset på Thiago Seyboth Wild som ställs mot wild-card spelaren Fabio Fognini har höjts allteftersom hos spelbolagen. Ett beslut som är svår att förstå sig på, då brassen gör en fin säsong medan Fognini fortsätter att dras med skador och underpresterar. Mitt speltips går därför helt klart emot Fognini, som kommer att få det jobbigt.

Under denna säsong har Seyboth Wild tagit fyra titlar på Challenger-nivån. Därtill finns en finalförlust också. För det mesta spelar han på grus, men har gjort ett par fina insatser även på andra underlag. Spelare som Michael Mmoh slogs nyligen i kvalet till Basel. I kvalet till ATP Masters i Paris blev Jordan Thompson för svår. Desto lättare motstånd väntar i den första omgången av ATP Metz.

För då står Fabio Fognini på andra sidan nät. Rankad på plats 134 och uppe i 36 års åldern får den underhållande italienaren för det mesta spela Challengers. Även där har det gått så där. Mycket på grund av att han har dragits med skador, till hans försvar. Men även formen har varit kall med massvis av onödiga misstag, gång på gång. Som bäst nådde han en final i Genoa, men där blev just Seyboth Wild för svår i finalen, som brassen vann med 6-2, 7-6.

Formen avgör!

Fognini har åkt ut i den första omgången i fyra raka turneringar. Sist blev det 0-6 i det tredje setet mot Shevchenko, i kvalet till Basel. Någon större vinstchans har han inte heller i Frankrike. Då Seyboth Wild gör en bra säsong och har en fin form bör han vinna mötet över Fognini minst två gånger på tre försök.

Mitt spel blir att Seyboth Wild vinner mötet, till 1.78 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip