Tycker att den här dubbeln är fin, två favoriter som bara inte ska förlora.
Khachanov - Fabbiano

Ryssen är redan en riktigt bra tennisspelare och kommer bli desto bättre. Han gick igenom kvalet utan större bekymmer och jag förväntar mig att hans kraft kommer mala ner Fabbiano här. Italienaren har en förmåga att bli lite mellanmjölk mot powerspelare.

Det skiljer ungefär 15 platser mellan dem på rankingen. I verkligenheten skulle jag säga att de skiljer nästan 40, så pass mycket bättre än Khachanov.

Zverev - Brands

Tyskmöte och enda frågetecknet är väl Zverevs form. Två raka förluster mot två trötta asiater, men det ska bara skilja för mycket mellan dem. Jag är en stor vurmare av Daniel Brands, men han är hästlänger ifrån den nivån han höll innan operationen. Hans tajming är som bortblåst och uppkastet är olika varje gång. Det blir liksom som att han får anpassa sin serve efter uppkastet och det håller inte på den här nivån.

Hur som helst. Brands har varit illa ute i kvalet och i en sådan här match är han sjukt beroende av sin serve....som inte biter lika bra utomhus och som är hästlängder ifrån vad den en gång var.

Dubbeln betalar 1,70 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip