Ett litet långskott här, det skadar sällan.

Simone Bolelli gick jag emot i kvalet, han har varit så kall senaste månderna och började kvalet rätt risigt också. Men en spelare som Bolelli behöver matcher, särskilt i det här stadiet av comebacken och har är jävligt lurig i Grand Slams. Har gjort två jättefina matcher nu och jag börjar undra om han inte kan ta set på Thiem.

För, det är inte så att Thiem är någon Grand Slam-specialist. Förra året tappade han set i fem av sex matcher här i RG och då var hans nivå värderad ungefär lika högt som nu. 2015 var det samma visa, setförlust i 2 av 2 matcher.
I år har han visserligen inte spelat någon förturnering så borde vara något fräschare men man ska samtidigt veta att Bolelli i sina bästa stunder kan ta set på allt och alla – särskilt i grand slams. Det är nämligen just i de stora turneringarna som han spelat sin allra bästa tennis.

Sen kan jag tycka att det ska passa Thiem ganska dåligt att möta Bolelli. Thiem behöver tid för sina yviga svingar och Bolelli tar bollen tidigt och släpper inte gärna baslinjen, det kan mycket väl göra att Thiem hamnar i tidsnöd. Men å andra sidan är det mest troliga scenariot att Thiem slår för hårt och med för hög säkerthet då spelar det inte så stor roll.

Hur som helst, tycker att det finns ett gäng indicier som gör att över 3,5 set blir bra här till 3,00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip