Jag har snackat ner Dominic Thiem på det här underlaget i en tidigare rek. Jag står fast vid att han får problem i returspelet när det går för fort och han har ju också bara fått hål på Muller och Gojowczyk en gång vardera. Grejen är dock att båda dessa spelare servar väldigt bra. Gojo servade en bit över sin kapacitet och Muller vet vi ju är en av touren bästa servare.

Simon är duktig inomhus. Spelar extremt flackt och det passar bra på det här underlaget. Jag tror emellertid att Thiem har för mycket power för honom. Österrikaren har servat sjukt bra senaste matcherna och tappar Simon förstaserven i något gem så kommer han bli straffad direkt.

Han måste täta till sig ordentligt, Simon, om det här ska gå vägen. Blivit breakad fem gånger på två matcher redan och som sagt, med tanke på hur bra Thiem servar just nu så tror jag det blir trassel för fransmannen.

Hemmaplan för Simon, visserligen, men det här kommer oavsett att vara upp till Thiem. Spelar han lika bra som tidigare under turneringen så vinner han mot Simon. Så är det bara.

Finns till 1,61 hos bet365 och det får avrunda den här veckan.

This is the stats tab
This is the post tip