Kan tänka mig att Zverev slår Thiem den här gången. De är ju extremt jämna men där Thiem har lite bättre tyngd och någon procent högre säkerhet. Tror det har blivit tre set varje gång de mötts, men tycker aldrig det varit så uppdukat för tysken som nu.

Thiem är svag just nu. Spelar långt ifrån sin bästa tennis. Han var formsvag redan innan US Open - höjde sig en smula - och gick tillbaka till lunket. Ingen jätteprestation att bli utklassad av Albert Ramos i Chengdu heller.

Zverev var grym i St. Petersburg och stod som bekant över Chengdu, så han borde vara utvilad och klar inför det här turneringen. Och som sagt, de har bara mötts på grus hittills vilket gynnar Thiem ganska hårt. Den här gången gynnar underlaget Zverev.

Den stora anledningen till att Thiem är bättre rankad än Zverev är helt enkelt att han är bättre på grus. På Snabbare underlag är det jämnt skägg och med tanke på förutsättningarna här i Kina, jag håller nästa tysken som knapp favorit i den här matchen.

Så klart något oroande att Zverev går från utomhus till inomhus och nu utomhus igen. Ingen gigantisk omställning direkt, men viss skillnad är det. Det borde dock vägas upp av Thiems form och i slutändan tycker jag att det ska vara helt jämnt mellan dem vilket ger värde till 2,40 på Zverv hos Expekt , finns några punkter lägre hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip