Håll era hästar, Thiem ska vara klart större favorit än de 1,89 som Bethard trycker ut nu. Det är bara att gå in och klicka hem keramiken. Nu är det lite samma sak som med Jörgen Zopp, man kan liksom inte ha hur många liv som helst i en turnering. Zverev har varit väldigt illa ute i tre raka matcher och hans form dalar, han är liksom inte i närheten av den nivå han höll i Madrid när de senast möttes.

Man kan säga att det är ombytta roller från Madrid. Nu spelas matchen på ett långsamt grusunderlag och nu är det Thiem som visat bäst form inför matchen.

Som sagt, när de spelat på långsamma banor är Thiem den bättre och hans spel är väldigt grusanpassat också, det är inte Zverevs på samma sätt. Så här långt i RG har inte Zverev samma tyngt i spelet, han blir väldigt passiv emellanåt och bjuder liksom in motståndarna att spela bättre än honom.

Sen har ju Zverev väldigt många fler set i benen och mot Khachanov fick han behandling för blåsor på tårna, samtidigt har ju Thiem säkert tourens bästa fysik så det är klar fördel österrikaren i en match bäst av fem set.

1,80 får vi hos FastBet / Bethard , det tar jag alla dagar i veckan.

This is the stats tab
This is the post tip