Ett motivationsspel så här under säsongsinledningen. Jordan Thompson är en klart sämre tennisspelare än Medvedev men nu är det så att samtidigt som Thompson vann mot Mannarino i första omgången av ATP Sydney så torskade Medvedev finalen i ATP Brisbane mot Nishikori.

Den här matchen kommer med största säkerhet spelat på tisdag då arrangörerna inte hinner få klart tävlingen innan Australian Open annars. Det betyder att Medvedev måste smälta finalförlusten mot Nishikori på lite mer än 24 timmar, han ska dessutom checka in på hotell och boka träningsbanor...nej det blir helt enkelt ett jävla meck och något som eventuellt kan störa honom inför Australian Open. Så, om han inte lämnar återbud så tror jag att det finns en ganska stor chans att han ställer in skorna i den här mathcen och rör sig direkt till Melbourne för att maximera förberedelserna inför AO.

Sen ska man veta att även om Thompson är 50 platser bakom på rankingen så är han ingen duvunge – särskilt inte på hemmaplan. Han avsluta säsongen med två titlar på challengertouren och ytterligare en final. 2016 var han ruskigt bra under den här tiden på året och överlag gör han sällan bort sig på hemmabana.

Jag provar att skjuta av en peng på Thompson till 3,00 hos Bethard eller FastBet . Om Medvedev inte är på hugget så kommer Thompson äta upp honom.


This is the stats tab
This is the post tip