Väldigt intressant överspel mellan Tiafoe och Hurkacz som verkligen borde sitta. Tiafoe var bra i Paris men det något Snabbare underlaget här i Milano kanske gynnar Hurkacz mer. Han är en powerspelare som söker snabba avslut på poängen och har en väldigt bra serve – även om den borde vara bättre med tanke på hans längd.

Hurkacz vann en challenger inomhus för två veckor sedan och gav sedan upp i andra omgången veckan efter, inte jätteoväntat då han förmodligen inte ville riskera något inför juniorslutspelet samtidigt som han hade väldigt många matcher i benen.

Räknar med att det här blir en jämn match med tighta set. Båda är serveorienterade och ska, trots no ad-reglen, kunna hålla serve relativt behärskat. Var på plats i Milano förra året och arenan är väldigt kompakt vilket gör att bollen flyger snabbt genom luften samtidigt som studsen inte är särskilt hög.

Med tanke på turfaktorn i den här turneringen så vore det häpnadsväckande om två så pass jämna spelare inte spelar med än tre set. Det betyder också att överspelet på 23,5 games ligger väldigt bra till om det blir minst fyra set. Kan nämligen garantera att det kommer bli absolut minst ett tiebreak och då ska saken vara klar.

Över 23,5 games finns till 1,80 hos Rizk eller OHMbet

This is the stats tab
This is the post tip