Nu var väl inte Goffin i någon toppform i första omgången, men alltså, tar man bort Raonics tre dubbelfel så förlorade han bara en poäng i egen serve, EN ENDA POÄNG, det är så bissart att jag inte vet vad jag ska ta vägen.

Tycker ändå man får ge kanadensaren en del kredd. Han har rört sig som en påse jordnötter hela säsongen men tagit ett längre uppehåll efter Wimbledon och man får som sagt ge honom att han är tillbaka med besked...

Tiafoe har en bra forehand och bra serve att tillgå men är han verkligen tillräckligt noggrann i egen serve för att matcha Raonic? Jag tror inte det, Francis har visserligen hängt med topp 10-spelare tidigare men senaste månaderna har han varit väldigt ojämn och det är en hemskt dåligt tecken om man vill slå Raonic.

Amerikanen slog grusspecialisten Cecchianto med 2-0 i set men tvingades rädda 8 av 9 breakbollar. Med normala utfall på pressurepoints skulle den matchen bli betydligt jämnare.

Tiafoe tycks dessutom har problem mot storservande ATP-spelare, får ständigt stryk av Kevin Anderson, John Isner och Sam Querrey och då ska man komma ihåg att Raonic i normala fall är ett hack bättre än dessa.

Nej, jag tror att vinden vänder för Raonic och tar -3,5 games till 2,18 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip