Spelbolag erbjuder helt öppna odds när Tomas Martin Etcheverry ställs mot Jeffrey John Wolf i ATP Eastbourne. Märkligt då Etcheverry knappast trivs på gräs. Efter Franska Öppna har han inte ens spelat någon match på de snabba underlaget. Det har hans amerikanska motståndare, som är klart bättre på gräs och som därför också får mitt speltips.

Nej, Etcheverry har inga stora framgångar att visa upp när det kommer till gräs. Även om han gör ett bra år med fina resultat på grus så är detta något helt annat. Förra året misslyckades han med att kvala in till just denna turnering. Därefter blev det exit direkt i Wimbledon mot Ugo Humbert. Så någon vidare erfarenhet finns inte på gräset.

Även Wolf gör en bra säsong och är rankad inom topp 4 på ATP-touren. Skillnaden är att Wolf redan har spelat två matcher på detta underlag. Det blev en komfortabel vinst över Jelle Sels innan Mackenzie McDonald blev för svår. Då Wolf har spelat utmärkt på snabba banor är detta ett möte som passar honom som handen i handsken.

Underlaget fäller avgörandet!

Då Etcheverry har haft problem tidigare med gräs och är oerfaren bör Wolf, med en lysande serve och tunga grundslag, ses som en klar favorit, i min bok.

Mitt spel blir att Wolf vinner matchen, till 1.91 i odds, hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip