Marcel Granollers är det givnaste spelet den här omgången. Tomic vann en tight match mtot Kudla där oddset mot Tomic droppade från 2,25 till 1,80 i odds bara timmar innan match. För mig låter det som att ett spelsyndikat fått nys om att Kudla inte var fit for fight.

Även om gruset i Houston är väldigt snabbt så är det fortfarande grus och Tomic vägrar ju mer eller mindre att glida i hörnen, det gör att han blir fullständigt usel ute i hörnen och dessutom gillar han inte att slå på höga bollar. Granollers slog bara höga bollar på Frtiz backhand i första omgången.

De är rankade rätt nära varandra: 79 vs 112. Men Granollers håller fortfarande på att spela upp sin ranking efter ett längre skadeuppehåll och som ni säkert redan vet är han en grusspecialist. Tomic är ranka motsatsen till grusspecialist.

Två saker som Granollers gjorde bra mot Fritz som även kommer fungera mot Tomic är höga bollar på backhand och perfekta stoppbollar. Tomic servade bra mot Kudla men han måste serve ännu bättre för att vinna den här matchen.

För mig är 1,74 hos Bethard eller FastBet för högt på Granollers

This is the stats tab
This is the post tip