Det är inte superkonstigt att Gilles Muller har 4-1 i matcher mot Tomic. Genrellt så har han ju Tomic ganska svårt för storservare. Det viktigaste när man möter superaggressiva spelare är ju att man tar bort tid för dem så att de inte kan styra spelet. Den egenskapen har inte Tomic. Han har en benägenhet att bjuda in motståndarna i rallyn som han egentligen har full kontroll över. Så, man kan lugnt säga att det här passar Muller bra.

Sen är ju frågan vart Tomic står rent fysiskt men också mentalt? Han har ju inte spelat sedan skandalen i Wimbledon och det är ju över två månader. Har under tiden blivit av med ett par sponsorer och det är ju knappast på hösten som han är som allra bäst, Tomic. Senaste året har han bara vunnit tre hardcourtmatcher varav två på hemmaplan i AO. Förra året rök han ut i första omgången som storfavorit mot Dzumhur.

Nej, jag har väldigt svårt att tro att Tomic kan ta sig samman och göra någon vidare insats, väldigt mycket talar emot honom. Skulle nog tro att han mest är intresserad av startpengarna än något annat.
Finns och risk för en klassisk Tomic-tank här så jag plockar Gilles Muller -5,5 games till 1,83 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip