Här får jag verkligen känslan av att Tomic kommer hänga med bra. Han börjar så sakteliga komma tillbaka och är ju en nästan renodlad grässpecialist. Har sina absolut största framgångar här i Wimbledon men det är uppenbart att marknaden är osäker på honom. Förlorade ju kvalfinalen stort men precis som med Bolelli är det inget att dra några större växlar av.

Vet inte hur bra Nishikori trivs mot Tomic heller, japanen vill spela snabbt i högt tempo medan Tomic kommer ta varje tillfälle i akt att bryta av spelet och få ner tempot. Tomic har vunnit de två senaste matcherna mellan dem och är ju i kanonform måste man säga. Däremot ett litet frågetecken kring Nishikori som var usel i Halle.

Gräs är inte Nishikoris bästa underlag heller, tagit sig till fjärde rundan som bäst i Wimbledon och det är rätt kallt för en spelare av Nishikoris kaliber. Tror mycket har att göra med att hans serve blir straffad på gräs och att hans kropp inte riktigt orkar, för man ska veta att det inte är ett skonsamt underlag.

Tycker helt klart att de luktar skräll här så jag spelar Tomic till 2,75 hos Bethardoch FastBet och +1,5 set till 1,96. Egentligen är alla spel som gynnar Tomic bra i den här matchen.

This is the stats tab
This is the post tip