Här skulle jag vilja flagga för skräll. Donald Young är väldigt formstark just nu och Bernard Tomic är nästan alltid trött och omotiverad efter grässäsongen. Han var ju bra, men inte jättebra på gräset i år.

Nu är det back to work för Tomic och det här tycker han inte är kul. Tror nästan aldrig att det kommer att ändras, att Tomic blir giftig året runt. Han har sin period i Australien och på gräset, men är väldigt ojämn resten av året.

Han har inte spelat sedan den snöpliga sortin mot Pouille i Wimbledon - samma Pouille som även Young åkte ut mot förresten - då ska man veta att Tomic är en enormt mycket bättre grässpelare än Donaold.

Det ska passa Young rätt bra att möta Tomic också. Varierat spel biter inte på amerikanen som kan stå och bolla hur länge som helst. Han är en grym returnerare också, Young, så här lär inte Tomic få jättemycket gratis på serven heller.
Sen har Tomic också en benägenhet att släppa tillbaka motspelarna i rallyn och det lär Young tacka för, han kan täcka enorma ytor på banan.

Tror att den här matchen kommer brytas ner till vem som är säkrast från baslinjen och vem som returnerar bäst.

2-0 inbördes till Young, båda matcherna spelades på harcourt i USA. Precis som den här matchen alltså. Dessutom är det ju hemmaplan för Young som redan fått en match på underlaget.

Gillar 2,50 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip