Kan säga så här, Tsitipas kan packa väskan och åka hem till Grekland om han inte slår Andreozzi i raka set i Sydney. Så här: Tsitispas är rankad topp 20 och knackar på dörren till topp 10. Han är som asbolut bäst på snabba hardcourtbanor och har ett tryck i spelet som bara ska blåsa bort en spelare som Andreozzi.

Det är ingen hardcourtspelare direkt, Andreozzi. Han fick dyngspö mot Rublev i kvalfinalen här till Sydney men fick en luckyloser-plats till första omgången. Av sina 708 poäng är ca 600 plockade på grus vilket vittnar om att blixtsnabba hardcourtbanor är något han trivs med.

Argentinaren har stora förberedelser innan han slår till bollen och hamnar väldigt ofta långt bak i banan, det gör honom sårbar mot stoppbollar och spelare som drar upp tempot.

Tsitsipas har förbrett sig med plojturneringen Hopman Cup där han torskade mot Norrie (89), vann mot Tiafoe (38) och förlorade i två tiebreak mot Federer.

Tycker att 1,20 på Tsitipas är för högt och det betyder att även 2-0 till 1,61 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport är för högt.

This is the stats tab
This is the post tip