Så här, Tsitsipas kommer få jätteproblem med att slå igenom De Minaur och underlaget är inte fullt lika snabbt som man kan tro vid en första anblick heller. Även om det skiljer en del mellan dem på rankingen så är det två ytterst jämna spelare och rent spontant känns det som att det kan gå lite hur som helst – särskilt med tanke på turmomemtet i den här turneringen.

Den som sett bäst ut, jämfört med normalt nivå, är helt klart De Minaur. Han springer och sliter i sann Hewitt-anda och verkar verkligen sugen på det här titeln. Tsitispas har varit ojämnare och kunde mycket väl åkt i semin mot Rublev. Han har vunnit sex av nio tiebreak vilket så klart beror på positiv varians snarare än att han är så mycket bättre än de andra.

Matchbilden är det nog ingen som har några frågetecken kring. Tsitsipas kommer slå på och försöka få hål på De Minaur, och De Minaur kommer ligga i försvarsläge och försöka kontra eller kliva fram när Tsisipas slår kort.

Raka spelet är det inget fel på men +2,5 games till 1,80 hos bet365 ska säkra upp ett ev. femte set – i bästa av världar kan Tsitispas även vinna efter fyra set.

This is the stats tab
This is the post tip