Har tjatat om det ett par gånger redan men turmomentet i ATP Nex Gen är väldigt stort vilket gör att svänger en hel del. Ett gott tecken på det är väl inte minst att 600-rankade Caruana höll på att ta två set på Taylor Fritz.

Men nu är det Tsitsipas mot Hurkacz där den förstnämnde är befogad favorit men med reglerna som gäller i Milano kommer det bli jämnare än vad oddsen indikerar. Marknaden undervärderar Hurkacz en smula p.g.a hans femsetare mot Munar, men ska man vara ärligt var han hela tiden klart bättre och det här turmomentet som jag skrev om ovan spelade en stor roll i matchen.
Ssom ni säkert vet har no ad och no let-regler som implementerats i den här turneringen vilket gör att holdprocenten sjunker.

Utöver det är underlaget långsammare än vad jag först trodde och även det bidrar till att returtagaren får en fördel. Bara två av åtta matcher har slutat i raka set och det säger nog mer om reglerna än hur jämna spelarna är.

Känner med trygg med att Hurkacz nyper ett set här – det ska i många fall räcka med att han bryter Tsitsipas en gång – och då blir över 3,5 set till 1,61 hos Bethard eller OHMbet ett fint spel.

This is the stats tab
This is the post tip