Det är SUPERklart värde på Tsitsipas i den här matchen. Det är ju trots allt två jämnbra spelare som ogillar varandra. Vet inte hur många youtubeklipp det finns när det ska vevas och gnällas.

4-0 i matcher till Medvedev är väl det som spelmarknaden i första hand går på. Det ska ju liksom betyda att Tsitsipas har svårt mot kontringsspelare och bollmotare. Kanske det, men han har tagit set i samtliga fyra matcher och den här känns jämnare än någonsin.

Dels för att Tsitsipas varit den som presterat något bättre av dem i Shanghai, men också för att han lär vara lite mer hungrig. Han kommer inte ge Medvedev någonting, för han vet att det kommer snackas om den här matchen länge som han skulle förlora.

Medvedev är så klart favorit. Det går inte att säga annat när man har 4-0 i matcher och samtliga matcher i nutid. Men jag väljer att se det här lite som ett derby. Två framtida världsettor som ogillar varandra, som är ungefär lika bra och som hatar att förlora.

För mig är det fullständigt självklart att Tsitsipas nyper ett set här, där är det bara att lasta frugan. Men det betyder också att värdet ligger honom så jag väljer att plocka honom som underdog till 2,90 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Som sagt, nästan beredd att tugga i mig morsans hatt om Medvedev vinner i raka set.

This is the stats tab
This is the post tip