Tror faktiskt att det här blir en riktigt jämn körare. Tsitsipas var ruskigt bra igår, egentligen bara hotad en gång i egen serve och det mot Djokovic – världens bästa returtagare. Han var sinnessjukt klinist på korta returer och visade med besked att han är att räkna med framöver.

Med tanke på hur kontrollerat han ändå vann i förra omgången så tror jag inte att den här vinsten kommer påverka honom särskiilt mycket mentalt, alltså, många spelare åker ju på en baksmälla när de slagit en toppspelare. Det tror jag dock inte i det här fallet.

Så här långt har bara Tsitispas blivit bruten en gång i turneringen, det var i första omgången, därefter har han hållit serve i ca 20 servegem och då är det Thiem och Djokovic som stått på andra sidan nätet, inga duvungar direkt.

Zverev står för motståndet den här gången, samma Zverev som krossade Tsitsipas i Washington förra veckan. Det lär inte upprepas. Snabbare underlag i Toronto och Zverev måste börja bli lite sliten nu. Tsitsipas var brutalt besviken efter deras senaste möte så han är nog rätt taggad på att det inte ska återupprepas – dessutom har greken spelat bra mycket bättre i Toronto än vad han gjorde i Washington.

Zverev har förresten inte blivit breakad i Toronto, faktum är att han inte behövt rädda en enda breakboll senaste fyra matcherna, så man kan väl lugnt säga att även han är solid i egen serve.

Tror att båda spelarna kommer hålla sin serve stabilt och att över 22,5 games ryker. Finns till 1,90 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip