Kan ju inte med säkerhet säga att Querrey ska komma ut lika slak mot Tsonga som han varit under resten av turneringen, men det är trots allt det troligaste scenariot, och då får han megaproblem idag.
Querrey har uppträtt väldigt märkligt den här grässäsongen. Har egentligen inte gjort en enda bra match över tre turneringar och har blivit breakad betydligt fler gånger än vad man kan förvänta sig av en så pass duktig servare.

Tsonga har dessutom 4-1 på Sam och har täckt handikapplinan 3 av 5 gånger (bommade med minsta marginal i deras senaste gräsmatch), dessutom talar dagens förutsättningar till fransmannens fördel. Hittills är han faktiskt obreakad och då ska man veta att Bolelli är verkligen inte lätt uppgift på gräs i Wimbledon. Querrey å andra sidan har blivit breakad tre gånger mot två svaga spelare och har bara hållit sig obreakad i en av sex gräsmatcher i år. Det hör inte till vanligheten kan jag säga.

Känslan är att amerikanen är på tog för ojämn från baslinjen just nu och att han kommer få väldigt få chanser i Tsongas serve.

Blir nog 3-1 det här så jag tar -3,5 games till 1,80 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip