Förstaseedade i ATP Lyon, Ugo Humbert kliver in i den andra omgången av turneringen där han ställs mot Dominik Koepfer. En spelare som fransmannen har 1-3 mot i inbördesmöten, om vi inkluderar Challengers. Dock är detta spelarnas första möte på det röda underlaget. Här är mitt speltips i matchen.

Efter att ha stått över ATP Masters i Rom kommer Ugo Humbert att vara utvilad och fräsch i den sista turneringen inför Franska Öppna. Säsongen på grus har hittills varit sisådär för 17-rankade, med 4 segrar och 3 nederlag. Säsongen i övrigt har varit bra, så mycket talar för en stabil insats inför hemmapubliken.

Att upprepa förra säsongens fantastiska insatser på grus kommer inte ske för Koepfer, som redan har inkasserat 5 förluster. Det har varit ett par tidiga utgångar i turneringar, men i Rome tog han sig förbi Andrea Vavassori och Frances Tiafoe innan Tommy Paul blev för svår. I Lyon fick Koepfer kriga hårt i tre set för att slå ut okände Javier Barranco Cosano.

Revansch för Humbert?

När spelarna möttes i Miami Open i år, i deras första och enda möte på ATP-touren, gick Koepfer segrandes ur en tuff tresetare. Men tysken är inte i samma form. Mot en pigg Humbert, som har publiken i ryggen, kommer det inte att bli lätt alls. Spelbolag har Humbert som en favorit och jag är inne på att han sköter sig exemplariskt.

Mina pengar läggs på att Humbert täcker den låga handikapp linan på -2,5 games i matchen, till 1.94 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip