Tror att hemmaspelaren Uchiyama blir för tuff för Franko Skugor. Franko var länge en renodlad grusspelare som ändå var lite underskattad på hardcourt, nu tycker jag nästan att det slagit över så att han övervärderas på snabba underlag.

Många gånger brukar jag spela på kvalspelare i första omgången. Ofta har de spelat in sig på underlaget och möter spelare som varit på resan fot. Så är det inte riktigt i den här matchen. Skugor var ruskigt illa ute mot Radu Albot i kvalfinalen. Albot hade break upp i skiljeset innan han tappade serven i tre raka servegem. Skugor blev breakad sex gånger i matchen och räddade ytterligare elva breakbollar.

Nu var han visserligen underdog i den här matchen, Skugor, men det var snarare Albot som kollapsade än Skugor som spelade bländade tennis.

Kommer inte vara en enda människa i publiken som håller på honom i den här matchen heller, möjligtvis coachen Lovro Zovko om han nu åkt med. I övrigt håller alla på Uchiyama.

Tycker att det ska passa japanen rätt bra det här också. Han spelar vansinnigt snabbt, Uchiyama, och Skugor är väldigt stor och klumpig. Jag tror helt enkelt att han kommer hamna i tidsnöd väldigt ofta. För att vara så stor (198 cm) så har han en ärtbössa till serve.

Nej, det här ska Uchiyama vinna. Underlaget och hemmaplan gynnar honom och han borde var favorit. Står i 2,00 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip