Att Kevin Anderson fått en reaktion efter US Open är absolut inte konstigt, folk tar honom lite mer på allvar nu och det är omöjligt för honom att upprätthålla den höga nivån över lång tid. Marknaden tycks tro att han är topp 10-material vilket är fel. Han gör dock alltid jobbet men att Kevin betraktas som gigantisk favorit mot Verdasco måste ju bara vara fel.

Han har sett bra ut så här långt, Verdasco, och har nog en liten fördel i att vara vänsterhänt mot just storservare. Han får slå sin forehand mot en extra svag backhand och från baslinjen blir han därmed väldigt överlägsen.

Tycker alltså inte att det är så märkligt att Verdasco genom åren spelat väldigt jämnt med storservare. Han har tillräckligt bra returer för att komma åt dem när väl det här slarviga servegemet kommer och slår dessutom väldigt bra från båda hållen vilket gör att det inte är superlätt att springa fram och avgöra poäng mot honom.

Nu låter Verdasco som en världsstjärna, men poängen är att han inte är så vansinnigt långt efter en Kevin Anderson som haft problem sedan US Open. Kevin kommer såklart få mer på sin serve men å andra sidan klart bättre när bollen är i spel. Det har varit så pass jämnt mellan dem genom åren, Verdasco har tagit set i 5 av 6 matcher och jag tror att han tar set i den här också, dessutom tror jag att hans vinstchanser är bättre än de 3,20 som erbjuds hos Bethard . Går för glory igen och tar raka spelet alltså.

This is the stats tab
This is the post tip