Första omgången i ATP 250 Atlanta bjuder på en spännande match mellan Fernando Verdasco och Dusan Lajovic. Självfallet är Verdasco en stor favorit att vinna mötet. Dock har marknaden först stigit på en Verdasco seger för att sedan gå ner lite igen. Själv finner jag ett värde i att spela på Lajovic handikapp, gällande antal games i matchen, eftersom linan ligger en aning för högt, i mitt tycke.

Båda spelarna kommer till Atlanta från olika grusturneringar och har inte spelat ATP matcher på hardcourt underlaget på ett tag. Verdasco blev som bekant utslagen i ATP Båstad finalen mot Albert Ramos medan Lajovic nådde semifinalen i Kitzbuhel, Österrike, där Nikoloz Basilashvili blev för svår. Utöver Båstad finalen har Verdasco tidigare lyckats vinna turneringen i Bukarest - men annars har det blivit många skrällar i form av tidiga förluster i diverse turneringar.

Dusan Lajovic har spelat upp sig ordentligt sedan Wimbledon turneringen. Så pass att han har fått representera hemlandet Serbien i Davis Cup, där han har en vinst och en förlust i singelspelet detta år. Anmärkningsvärt är att antalet onödiga misstag har minskat rejält hos serben, vilket gör det intressant när han härnäst ska möta en spelare som Verdasco, som är lite av och på och som kan bjuda på mycket i sina matcher - både bra och mindre bra.

Spelarna har mötts endast en gång tidigare på ATP-touren där Lajovic vann i Sao Paulo förra året med siffrorna, 6-7, 6-3, 6-4. Mötet spelades på grus. Då det har varit jämt tidigare mellan spelarna samt att Lajovic har lyft sig på sistone ser jag ett värde i handikapp spelet på linan 4.5 i Lajovics favör. Jag lägger spelet till 1.84 i odds hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip